Skip to content
Cover Derealization

Maria Anouk onthult diepgaande emoties in haar nieuwste single: “Derealization”

Amsterdam, 2 februari 2024 – Maria Anouk, een veelzijdige artiest en maker, kondigt met trots de release aan van haar tweede single, “Derealization”. Deze intrigerende track is een voorproefje van wat komen gaat op haar langverwachte debuut EP later dit jaar.

"Cute liefdes liedje, maar dan hard" - Jannes van Kaam, producer en multi-instrumentalist

“Derealization” ontstond tijdens Anouk’s reis naar Thailand, waar ze zichzelf onderdompelde in de verwerking van kindertrauma’s. Te midden van de adembenemende oceaan, majestueuze bergen en prachtige stranden, voelde Anouk zich echter totaal niet aanwezig. Alles leek meer op een afbeelding, foto of tv-scherm dan directe ervaring, wat leidde tot het concept van Derealization.”

Samen met de getalenteerde producer Jannes van Kaam heeft Maria Anouk een meeslepend kwetsbaar nummer gecreëerd dat een opvallende plaats inneemt binnen haar aanstaande zes nummers tellende debuut EP. “Derealization” biedt luisteraars een diepgaande inkijk in Anouk’s emotionele reis en presenteert haar meest persoonlijke verhaal tot nu toe.

“Derealization” is op 2 februari officieel uitgebracht en is nu beschikbaar op alle streaming platforms. Mis deze kans niet om Maria Anouk’s meest intieme creatie te ontdekken en kijk uit naar de release van haar debuutalbum later dit jaar.

Luister op Spotify

Navigate to

Contact details

 

  • Kvk: 69887608
  • Btw: NL002378196B38

Follow MARIA ANOUK

Back To Top